Het team

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:doctors

Ons team

Maria_Dragne_tandarts
Tandarts – M.C. Dragne

Het team van Tandartspraktijk De Noorderboog bestaat uit 3 tandartsen, twee assistenten en een mondhygiëniste.

Alle tandartsen die bij ons werken hebben een BIG-registratie. Daarnaast vinden wij dat iedereen met evenveel zorg en kwaliteit behandeld moet worden en werken wij alleen met mensen die door ons eerst getest zijn op zowel hun bekwaamheid als tandarts als op hun interactie met mensen uit verschillende culturen.

 

 

 

Tandarts - M. Bagheri
Tandarts – M. Bagheri

Wij bieden kwaliteit

Wij willen het beste voor u en dat betekent niet per definitie ook het duurste. Samen met u bekijken wij welke mogelijke behandelingen er zijn voor uw klachten of aandoening en zoeken gezamenlijk naar de juiste oplossing. Daarnaast zoeken we samen met u naar de juiste balans in prijs en kwaliteit. Zo bieden we altijd een optimale oplossing voor uw gebit en uw portemonnee.

 
 
 
 
 
 

Sonja_Nahavandian_Mondhygiënist_01
Mondhygiëniste – S.Nahavandian

Wat doet de mondhygiënist?

De taken die de mondhygiënist uitvoert zijn in eerste instantie gericht op de preventie het voor-komen van cariës (gaatjes in tanden en kiezen) en tandvleesaandoeningen. Daarnaast voert de mondhygiënist ook curatieve taken uit (gericht op genezing), zoals het behandelen van tandvleesaandoeningen.

Voor meer informatie over Sonja kunt u ook op haar eigen webpagina kijken.

 

Elisabeta Mocanu
Elisabeta Mocanu – tandarts

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onze rechterhand

Onze tandartsassistente is een echte duizendpoot. Zij ondersteunt de tandarts bij een groot gedeelte van zijn of haar taken en geeft daarnaast  advies en voorlichting aan patiënten en ondersteuning op administratief gebied.

Zonder onze assistentes zouden wij nooit zo efficiënt en optimaal kunnen werken.