De praktijk

Tandarts Noorderboog is gevestigd in Amsterdam. Wij zijn een huiselijke, laagdrempelige praktijk waarbij u centraal staat.

De praktijk

Tandarts Noorderboog is gevestigd in Amsterdam. Wij zijn een huiselijke, laagdrempelige praktijk waarbij u centraal staat.

Over onze praktijk

Tandartspraktijk Noorderboog in Amsterdam is een moderne en professionele tandartspraktijk waar we graag werk maken van jouw gebit.

Zo houden we je tanden en kiezen gezond en sterk zodat problemen en behandelingen kunnen worden voorkomen. Mooie en gezonde tanden zijn bovendien ook bepalend
voor je uitstraling.

Onze tandarts hecht erg veel belang aan een persoonlijke en informele benadering zodat u zich op uw gemak voelt. De meest voorkomende behandelingen worden in onze tandarts praktijk uitgevoerd.

De praktijk heeft twee moderne behandelruimtes. Deskundigheid, adequate hulp, aandacht voor mondhygiëne en altijd bereid te zoeken naar de beste oplossing staan bij ons centraal.

Wat je van ons kunt verwachten

Inschrijven als nieuwe patiënt doet u hier!

Ons team van ervaren tandartsen en mondhygiënisten staan klaar om u te helpen. 

Bij elke behandeling nemen we de tijd en hebben we persoonlijke aandacht voor u. We vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt.

Zo zorgen we dat u met een stralende glimlach naar buiten loopt.

Nieuwe patiënten zijn welkom