De praktijk

Tandarts Maria Dragne verwelkomt al sinds 2000 haar patiënten in deze moderne praktijk in Amsterdam op vijftien minuten van het Centraal Station.De praktijk heeft twee moderne behandelruimtes. Deskundigheid, adequate hulp, aandacht voor mondhygiëne en altijd bereid te zoeken naar de beste oplossing staan bij ons centraal.

Verzorgde tanden en kiezen, een gezond gebit, bij iedere patiënt. Dat is ons dagelijkse streven.
Dat persoonlijke aandacht, een vriendelijke sfeer en deskundige zorg goed samengaan, blijkt uit de waardering van patiënten. Op de zorgkaart Nederland geven zij onze praktijk een 8,5.

Kwaliteit van de praktijkpraktijk_mitra

Kwaliteit staat voorop bij onze behandelingen. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over wat een behandeling betekent en waarom we bepaalde handelingen verrichten.

In onze praktijk passen wij richtlijnen toe van meerdere beroepsverenigingen. Denk hierbij aan de voorschriften over hygiëne in de praktijk en onze klachtenbehandeling.
Wij volgen jaarlijks bij- en nascholingscursussen, houden vanzelfsprekend onze vakliteratuur bij en bezoeken regelmatig congressen. Zo zijn wij goed op de hoogte van de nieuwste inzichten in de tandheelkunde.

Talen

In onze praktijk spreken wij naast Nederlands ook Engels, Frans, Italiaans, Farsi en Roemeens.

Suggesties?

Ook uw mening is van belang voor onze praktijkvoering. Hebt u suggesties hoe we u beter van dienst kunnen zijn? Meld het ons, want alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat we goede en passende kwaliteit blijven leveren.